Hookah-catering Skip to main content

HOOKAH-CATERING

Steeds vaker worden waterpijpen aangeboden in clubs. In veel gevallen wordt dit er maar bij gedaan waardoor de catering vaak niet optimaal functioneert. Luxury-Bottles is een specialist in hookah-catering in clubs. Dit zorgt voor de perfecte waterpijp catering op uw feest of club!

De waterpijpen van Luxury-Bottles geven de beste ervaring, smaakbeleving en rookontwikkeling. Onze gastheren/vrouwen zullen ervoor zorgen dat alles goed verloopt en dat uw klanten optimaal worden verzorgd. Onze gastheren en -vrouwen zorgen voor extra omzet in een club zonder dat de club er zelf omkijken naar heeft. Wij maken uitsluitend gebruik van exclusieve waterpijpen. Deze waterpijpen verhuren beter dan de “normale”  waterpijpen die nu gebruikt worden in vele clubs. De bottle waterpijpen zorgen voor hogere verhuur inkomsten, betere kwaliteit, hogere exclusiviteit van uw concept en daarnaast delen vele bezoekers hun ervaring met de bottle waterpijpen met social media!

VERHOOG UW INKOMSTEN MET LUXE WATERPIJPEN!

LUXE CATERING

Onze waterpijp catering is de meeste luxe en exclusieve catering van Nederland. Onze waterpijp specialisten zorgen ervoor dat uw bezoekers de beste waterpijp aangeboden krijgen van Nederland. Daarnaast zorgen de exclusieve bottle waterpijpen ervoor dat de inkomsten van uw feest of club verhoogd zal worden.

Neem contact op

EXOTISCHE SMAKEN

Bij onze waterpijp catering werken uitsluitend de beste waterpijpmakers van Nederland. Wij kunnen hierdoor vele exotische smaken zelf maken. Deze smaken kunnen aansluiten op uw event of thema. Voorbeelden van zelfgemaakte exotische smaken zijn ananas, citroen en appel.

Neem contact op

COCTAIL HOOKAH

De coctail shisha is een dienst die alleen wordt aangeboden op exclusieve feesten. Deze waterpijpen cocktail wordt nauwkeurig gemixt met champagne/vodka, fruit en waterpijp smaak. Hierdoor krijgt uw bezoeker de meest exclusieve beleving en smaakervaring!

Neem contact op

REFERENTIES

vip-room-logo
envy-logo-1252
john-doe-logo
Ho7v7CjQ