Luxury Bottles – Luxury-Bottles | Customized Bottles Skip to main content

“LUXURY BOTTLES”

Luxury Bottles maakt wereldwijd de meest exclusieve champagne flessen. Alle flessen worden handgemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit. De flessen zijn een unieke toevoeging om weg te geven als relatiegeschenk of om zelf van te genieten. Luxury-Bottles is de voorloper in custom gemaakte champagne flessen. Dagelijks is het team bezig met het ontwerpen en verbeteren van de designs. Luxury-Bottles werkt nauw samen met de grootste champagne merken zoals Moet & Chandon, Veuve Clicquot, Armand de Brignac, Luc Belaire en Dom Perignon. Hierdoor kunnen wij zowat alle champagne merken leveren en hebben wij een grote voorraad van nieuwe en limited edition champagne flessen. Ervaar nu zelf de luxe ervaring van Luxury-Bottles!

Crystal Coating

Crystal Coating is het eerste en meest bekende design van Luxury-Bottles. De flessen worden handgemaakt met maar liefst 5000 crystal stenen. De flessen geven s’avonds en in het zonlicht een speciale gloed en glinstering. De flessen zijn gewild in het uitgaansleven waarbij het design een nog luxere en exclusieve ervaring geeft aan de VIP ruimtes. Crystal Coating is een design dat speciaal ontworpen is om te gebruiken in het nachtleven, het design kan tegen een stotje en laat niet los in een ijsbucket. Ook is het mogelijk om het design met uw logo te ontwerpen, dit is erg gewild bij clubs, restaurants, hotels en andere horecagelegenheden. Voor de particuliere klant is het ook mogelijk om een text op de flessen te maken. Dit kan bijvoorbeeld een naam zijn van een jarige, een datum van een getrouwde of een text zoals gefeliciteerd. Bekijk nu snel enkele voorbeelden van ons designs hieronder, wilt u nu zelf kennis maken met de exclusieve flessen van Luxury-Bottles? Bekijk dan onder aan deze pagina hoe u in contact kunt komen met ons!

VIP-BOTTLE

VIP bottles zijn wereldwijd bekendheid aan het creëren voor bedrijven en merken. Als er een grote artiest naar uw land of club komt worden wij gevraagd om een champagne cadeau te maken die iedereen zal onthouden. Wat wij doen is het maken van een VIP-Bottle, een fles die uitsluitend gemaakt wordt voor bekende personen. Het maken van de fles kost veel tijd en precisie. Er wordt eerst gekeken welke boodschap de club of het merk wilt geven, dit kan ook een thema van een feest zijn. Daarna wordt er met de hand een levensecht portret van de artiest op de fles  geportretteerd. De flessen worden vaak na de overdracht door de artiesten op social media geplaatst dit zorgt direct voor meer naamsbekendheid. Daarnaast zijn de flessen vele malen op internet, televisie en in kranten geweest. De VIP-Bottle is de meest originele en exclusieve manier om uw club of merk te vertegenwoordigen bij grote artiesten! Heeft u zelf een club of een merk en wilt u meer informatie over het design? Bekijk dan onder aan deze pagina hoe u in contact kunt komen met onze designers!

Custom Paint

Met de Custom Paint ontwerpen is vrijwel alles mogelijk. Met de techniek worden verschillende verfsoorten gebruikt om bijzondere resultaten te creëren. Voorbeelden hiervan zijn de camouflage flessen ( Valentino Limited Special) en de VIP Bottles. Daarnaast kan met de Custom Paint ook uw eigen ontwerp worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld een design zijn die enkel in uw club of restaurant verkocht kan en mag worden. Er wordt ook vaak gekozen om een speciaal design te ontwerpen als decoratie in winkels en clubs. Met de Custom Paint techniek wordt constant gekeken naar het ontwikkelen van nieuwe designs. Naast verftechnieken worden er ook gebruikt gemaakt van kristallen. Met de techniek van het kristallen zetten is het design van de Crystal Coating in het leven gekomen. Daarnaast is het hierdoor mogelijk om bijna alle logo’s en teksten op flessen te plaatsen. Wilt u een eigen fles ontwerpen? Neem dan onder aan deze pagina contact op met 1 van onze designers. Wij houden van een uitdaging en helpen u graag verder!